Ketvirtasis susitikimas Vilniuje ir pirmasis Kaune!

Kaip niekada džiugu pranešti (gal kad visų jūsų pasiilgau), bet lapkričio 25 dieną (antradienį) vyks ketvirtasis Lietuvos .NET vartotojų grupės susitikimas Vilniuje. 

Kita šauni naujiena: jus prašėte ir mes organizuojame pirmą Lietuvos .NET vartotojų grupės susitikimą Kaune, lapkričio 26 dieną (trečiadienį).

Nu ir paskutinė staigmena - tiek Vilniuje, tiek Kaune pristatymą iš Silverlight'o (ir WPF) skaitys dėstytojas iš Lenkijos!

Registracija į Vilniuje vyksiantį susitikimą vykdoma įprastu būdu, o norėdami dalyvauti susitikime Kaune - rašykite man asmeniškai el. paštu su Subject: UG susitikimas Kaune

Labai laukiu visų.

Komentarai

griausmavaldis Wednesday, November 05, 2008 2:48 AM
griausmavaldis
Visų pirma norėčiau pasakyti, kad pas jus vieną valandą skuba laikrodis Smile

O antra, kur vyks ir kada susitikimas Kaune?
Sergejus Wednesday, November 05, 2008 2:41 PM
Sergejus
Susitikimas vyks 26 dieną (laikas dar yra svarstomas, bet greičiausiai 17-18). Vieta - Technopolis, o tiksliau Microsoft Innovation Center. Jeigu yra klausimų - rašykite!
Ramex Sunday, November 09, 2008 6:03 AM
Ramex
Norėjau pasidomėti, kokios yra dalyvavimo sąlygos (jei išvis yra). .net ir microsoft technologijomis domiuosi neseniai, tad nenorėčiau būt nesuprastas, o sužinot ir išmokt norisi kuo daugiau.
Domantas Thursday, November 13, 2008 3:55 PM
Domantas
Kiek zinau salygu nera. Kol kas uztenka uzsiregistruoti ir sudalyvauti. Kaune atrodo kad susitikimas vyks Donelaicio gatveje Reval Neris viesbutyje.
Sergejus Thursday, November 13, 2008 4:56 PM
Sergejus
Domantas teisus, jokių salygų nėra! Visi welcome ;)

Pridėti komentarą

(Pagal tai bus rodomas Gravatar)


[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]


Išankstinė peržiūra

Tuesday, March 10, 2009 4:19 PM


Sprendimas